Ja estan disponibles les extraescolars per al curs 2018-2019. Per a inscriure-vos a cada activitat, us haureu de descarregar el formulari corresponent (Infantil i Primària), omplir-lo i fer-lo arribar directament al correu de l’empresa que imparteix la classes (en el formulari trobareu les instruccions i tota la informació necessària). Recordeu que heu de ser socis de l’AMPA per a poder inscriure els vostres fills a les extraescolars (ompliu aquest formulari i feu-nos-el arribar).

Ací podeu veure  l’oferta d’extraescolars detallada:

Infantil

Primària

Ja tenim a punt les extraescolars per al curs 2017-2018. Per a inscriure-vos a cada acticvitat, us haureu de descarregar el formulari corresponent (Infantil i Primària) i seguir les instruccions que s’hi indiquen. Recordeu que heu de ser socis de l’AMPA per a poder inscriure els vostres fills a les extraescolars (ompliu aquest formulari i feu-nos-el arribar).

Ací podeu veure  l’oferta d’extraescolars detallada:

Infantil

Primària

Hola a tots!

Com sabeu, l’AMPA és la veu de les mares i els pares dels xiquets a l’escola. Per això és importantíssim que col·laboreu amb nosaltres participant de les nostres activitats i fent-vos socis de l’AMPA. Són 20 euros anuals que invertim íntegrament en les nostres activitats: xarrades per a mares i pares, suport a l’escola en activitats formatives al personal escolar, creació i formació del grup de mediació, servei de cura dels xiquets durant les xarrades a l’escola… Per al curs 2018-2019 tenim previst continuar apostant fort per la mediació i altres formacions que ajuden a la convivència al centre, xarrades per a pares, extraescolars i altres qüestions que anirem explicant.

Si voleu fer-vos socis de l’AMPA, descarregueu-vos el formulari d’inscripció, ompliu-lo, signeu-lo i porteu-lo a l’escola perquè ens el faça arribar.

Recordeu, l’AMPA sou vosaltres i l’escola som tots!

 

Companyes i companys,

Vos convoquem a la propera assemblea general de l’AMPA Les Carolines el proper divendres dia 11 de març a les 16:30 hores en primera convocatòria, i a les 16:45 en segona convocatòria, al menjador de l’escola.

Ordre del dia:

1.- Aprovació de l’acta de la reunió anterior.

2.- Informe de la Junta directiva.

3.- Delegats d’aula.

4.- Quotes: Passarem el rebut del 2015 ara i en juny el del 2016.
Cal plantejar a l’assemblea qui paga els costos de les devolucions.

5.- Aprovació, si escau, dels comptes del 2015 i proposta de  pressupost per al 2016.

6.- Precs i preguntes.

 

Hi haurà servei de guarderia per a les xiquetes i  xiquets.

NOTA: Podeu descarregar-vos l’acta de l’Assemblea anterior ací.