Hola a tots!

Com sabeu, l’AMPA és la veu de les mares i els pares dels xiquets a l’escola. Per això és importantíssim que col·laboreu amb nosaltres participant de les nostres activitats i fent-vos socis de l’AMPA. Són 20 euros anuals que invertim íntegrament en les nostres activitats: xarrades per a mares i pares, suport a l’escola en activitats formatives al personal escolar, creació i formació del grup de mediació, servei de cura dels xiquets durant les xarrades a l’escola… Per al curs 2018-2019 tenim previst continuar apostant fort per la mediació i altres formacions que ajuden a la convivència al centre, xarrades per a pares, extraescolars i altres qüestions que anirem explicant.

Si voleu fer-vos socis de l’AMPA, descarregueu-vos el formulari d’inscripció, ompliu-lo, signeu-lo i porteu-lo a l’escola perquè ens el faça arribar.

Recordeu, l’AMPA sou vosaltres i l’escola som tots!

 

Companyes i companys,

Vos convoquem a la propera assemblea general de l’AMPA Les Carolines el proper divendres dia 11 de març a les 16:30 hores en primera convocatòria, i a les 16:45 en segona convocatòria, al menjador de l’escola.

Ordre del dia:

1.- Aprovació de l’acta de la reunió anterior.

2.- Informe de la Junta directiva.

3.- Delegats d’aula.

4.- Quotes: Passarem el rebut del 2015 ara i en juny el del 2016.
Cal plantejar a l’assemblea qui paga els costos de les devolucions.

5.- Aprovació, si escau, dels comptes del 2015 i proposta de  pressupost per al 2016.

6.- Precs i preguntes.

 

Hi haurà servei de guarderia per a les xiquetes i  xiquets.

NOTA: Podeu descarregar-vos l’acta de l’Assemblea anterior ací.

Ahir dilluns, l’alumnat de l’ESO de Les Carolines va rebre una visita molt especial: l’Eurodiputat Jordi Sebastià.

El nostre company de l’AMPA David Albiñana, principal organitzador juntament amb el professor Emili Olmos , ens ho descriu així:  la xerrada ha sigut molt interessant, motivadora i enriquidora per als xiquets i xiquetes d’ESO. Jordi Sebastià ens ha explicat què és la Unió Europea, com funciona el Parlament Europeu, com ens afecten les seues decisions, els grups ideològics i nacionals que el conformen, etc. Els xiquets i xiquetes li han preguntat pel seu dia a dia, quants diners cobra, quants idiomes parla, si hi ha corrupció … S’ha parlat de les llengües al Parlament, de per qué no es parla en valencià, de qué és i com ens afecta el TTIP, de perqué a Europa – sobretot al nord – tenim un fort problema de violència masclista, dels refugiats, de com apreten les multinacionals de l’automòbil per a que no s’aproben lleis de protecció del mediambient, de la monarquia. En fi, com podeu veure, hem parlat de política i sorprén tant les ganes de participar dels xiquets i xiquetes, com el nivell de crítica i de reflexió de les seues preguntes, i de com li busquen el sentit a les coses. Per a Jordi ha estat una molt grata experiència i vos puc dir que els xiquets i xiquetes estàven entusiasmats de poder parlar amb un polític, d’opinar i d’assabentar-se de les “grans qüestions” d’actualitat i de veure, en fi, que tot açò ens pertany a la gent normal i que no és una qüestió dels “altres”.

Com vegeu, tota una lliçò magistral. El nostre agraïment a Jordi Sebastià i al nostre company David.

Hola a tot*s!

Us informem de les dates definitives de les jornades de formació per al grup de voluntariat (famílies, alumnat, professorat) del Pla de Mediació organitzat conjuntament per l’Escola i l’AMPA:

  • divendres 6 novembre de 14:50 a 16:50
  • divendres 13 de novembre de 14:50 a 16:50
  • divendres 20 de novembre de 14:50 a 16:50
  • dilluns 23 de novembre de 14:50 a 16:50
  • dilluns 30 de novembre de 14:50 a 16.50
  • divendres 11 de desembre de 14:50 a 16:50
  • dilluns 21 de desembre de 14:50 a 16:50
  • dijous 11 de gener de 14:50 a 16:50

NOTA: Aquesta notícia substitueix la anterior, on les dates no eren les definitives.

Una abraçada,

AMPA Carolines